آیین نکوداشت اساتید پیشکسوت دانشکده علوم ورزشی برگزار شد

آیین نکوداشت اساتید پیشکسوت دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز روز دوشنبه با حضور معاون پشتیبانی دانشگاه و جمعی از مسئولان این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز ، آیین آیین نکوداشت اساتید پیشکسوت دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز در سالن آمفی تئاتر‌ این دانشکده برگزار و از ۱۸ استاد پیشکسوت تجلیل به عمل آمد.

از این تعداد علاوه بر تجلیل حضوری از ۱۵ استاد پیشکسوت، یاد و خاطره سه تن از اساتید زنده‌یاد این دانشکده نیز گرامی داشته شد. استاد غلامرضا فهیمی، استاد پروین رمضانی و دکتر سید ضیاء معینی از اساتید دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز بودند.

استاد مصطفی حکمت‌پور ، استاد شکرالله فلاح، استاد عبدالجلیل نیسی، استاد غلامرضا قدرتی، دکتر عبدالرحیم مهدی پور، استاد بهمن بهشتین، دکترمهوش نوربخش ، استاد نرگس شریفی ، استاد عبدالرحیم نیسی، دکتر پروانه شفیع نیا، دکتر پریوش نوربخش، دکتر عیدی علیجانی، دکتر مسعود نیکبخت، دکتر مهدی ضرغامی و دکتر محسن قنبر زاده از اساتید دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز هستند که در این آیین از آن ها تجلیل به عمل آمد.

رییس دانشکده علوم ورزشی در این آیین ضمن تقدیر از اساتید پیشکسوت این دانشکده برای حضور در این آیین نکوداشت، گفت: آنچه که از این دانشکده می شناسیم مرهون تلاش های صادقانه و خالصانه اساتید بزرگی است که در این آیین حضور یافتند و تعدادی از آن‌ها نیز دیگر در میان ما نیستند اما یادشان را همواره گرامی می داریم.

دکتر خطیبی افزود: در ۴۵ سال گذشته اساتید در این دانشکده تلاش کردند تمامی علم و دانش خود را در اختیار دانشجویان قرار دهند و چراغ علم و دانش را روشن نگه دارند.

وی تصریح کرد: اگر عشق و علاقه دانشجویان و امید به ساخت فردایی بهتر در میهن اسلامی ما نبود، بی شک شاهد این تلاش ها و پشتکارها از سوی اساتید نبودیم.

همچنین در این آیین معاون پشتیبانی دانشگاه شهید چمران اهواز بر اهمیت و جایگاه مقام معلم تاکید کرد و گفت: جایگاه معلمی یکی از جایگاه‌های ارزشمند در جامعه است و در دانشکده دانشجویان علاوه بر دروس علمی درس اخلاق را نیز از اساتید خود می آموزند.

دکتر شاکریان افزود: همچنین اعتماد دانشجویان به اساتید یکی دیگر از مواردی است که در حوزه ورزشی از اهمیت بالایی برخورد است که خوشبختانه این اعتماد در سال‌های اخیر در سطح این دانشکده مشاهده شده‌ است.

وی تصریح کرد: برقراری ارتباط نزدیک دانشجویان با مربیان و اساتید باعث ایجاد همدلی و نشاط در این دانشکده شده است.