بازگشت به صفحه کامل

مشارکت دانشگاه شهید چمران در طرح ملی فعالیت بدنی ایرانیان

در پی انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه شهید چمران اهواز به‌عنوان یکی از 12 دانشگاه همکار در طرح ملی فعالیت بدنی ایرانیان انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، طرح ملی فعالیت بدنی ایرانیان با همکاری پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و دانشگاه‌های شهید چمران اهواز، اصفهان، مازندران، گیلان، شهید باهنر کرمان، بیرجند، رازی کرمانشاه، تهران، خوارزمی، محقق اردبیلی، شهرکرد و حکیم سبزواری اجرا می‌شود.

تهیه هنجارهای مربوط به آمادگی جسمانی برای مطالعات و پژوهش‌های بنیادی و کاربردی، آگاهی از سطوح آمادگی جسمانی جهت برنامه‌ریزی‌های آتی باهدف بهبود طرح سلامتی جامعه، تدوین و تبیین ملاک و مرجع مطلوب برای سلامتی افراد جامعه، کمک به نهادها و سازمان‌های مختلف برای برنامه‌ریزی و تعیین راهکارهای لازم در جهت ارتقای سطح آمادگی جسمانی و سلامتی افراد از اهداف این طرح است .

این طرح با رویکرد پایش نورم ملی آمادگی جسمانی با مشارکت 12 دانشگاه کشور توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی رونمایی شد .